2019-03-19 13:52:07• hírek • Szatmar.ro

Verhetetlen zenei válogatással és szaunaszeánszokkal várnak a szombati éjszakai fürdőzésen

Te is unod már a mindennapi robotolást? A csábítóan szép idő ellenére is a munkahelyeden vagy egész nap? Akkor itt a remek alkalom, hogy kicsit ledobd az igát és belevesd magad a szórakozásba, na meg a habokba!

Ha programot keresel hétvégére, akkor ne is kutass tovább! Találtál már szombat esti elfoglaltságot? Felejtsd el, ugyanis újabb éjszakai fürdőzésre invitál a szatmárnémeti Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő! 

 

Az élményfürdő által összeállított zenei listán biztosan találsz kedvedre valót, hiszen napjaink legnagyobb slágerei mellett a régi idők bulijait idéző retro dalok is felcsendülnek. Amennyiben a parti helyett inkább egy kis lazításra vágynál, arra is van lehetőség, ugyanis az elmaradhatatlan szaunaszeánszok ezúttal is várják a vendégeket. Ne aggódj, bulira és relaxra is marad időd, hiszen este 10 órától hajnal kettőig élvezheted a programokat. Nem maradsz le semmiről. S, hogy a hangulat még jobb legyen, szólj a haveroknak, barátnőknek is! Gyertek el együtt! Vár az Aquastar.

 

Vedd elő a legmenőbb fürdőruhád, ugyanis a feledhetetlennek ígérkező bulira már csak szombatig kell várnod. Március 23-án 22 órakor elrajtol a parti és hajnalig meg sem áll a slágervonat. A belépő változatlanul 28 lej, de az éjszakai fürdőzés során gyűjtött emlékek megfizethetetlenek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: